Quality management!

  • +387 61 626 341
  • |

O NAMA

Agencija za marketing, istraživanje tržišta i poslovni networking osnovana je 05.01.2015 godine. Vlasnik i osnivač je Hamulić Enes.

MISIJA

Konstantnim radom, odgovornošću prema klijentima i tržištu, unaprijeđenjem i uvođenjem inovativnih marketinških proizvoda, producirati zadovoljstvo klijenata biti prepoznatljiv, različit i najbolji u onome što radiš.

VIZIJA

Samo je jedan lider, nepostoje dva u istoj branši.

Sam projekat je plod dugogodišnjeg rada, ulaganja, pripremni aktivnosti, i razvijanja strategije. Nakon provedenih deset godina u privatnom sektoru i direktnoj prodaji na rukovodećim pozicijama, vođen iskustvom, konstantnim radom, istraživanjem tržišta, praćenjem novih trendova u poslovanju došlo je vrijeme za razvijanje sopstvenog branda "Business PULS".

Nakon tri godine našeg upornog rada i truda shvatajući koliko se tržište brzo mjenja i kakve su promjene u poslovanju. Početkom 2018. godine pokrenuli smo još dvije grane djelatnosti: Računalno programiranje i savjetovanje u vezi sa poslovanjem i ostalim upravljanjem kroz proces certifikacije i uvođenja standarda politike upravljanja kvalitetom. Ove aktivnosti i diverzifikacija poslovne politike su bile neophodne da bi bili kompatabilni sa tržištem, a i naši segmenti koje pokrivamo su zadovojili i ispunili očekivanja naših korisnika – Klijenta.

"Um je poput padobrana, funkcionira jedino ako je otvoren"

Konfucije

KONTAKTIRAJTE NAS